Yasuo nasıl oynanır taktikler nelerdir? Güncel Rehber
5 (1)

Yasuo nasıl oynanır taktikler nelerdir? Güncel Rehber Selamlar, Bugün sizlere League of Legends oyunundaki yasuo adlı karakter için teknikler vericeğim.
yasuo oyuncular arasında “VeIed Herosu” olarakta anılır. aslında bu tabirin sebebi yasuo karşısında
oynamakta zorlanılmasıdır. aslında yasuo çok kırılgan bir karakterdir. Yani bu tabiri kullananlar
genellikle düşük ligdekilerdir (Bronze,Silver)

YASUO YETENEKLERİ

Pasif – yasuo hareket ettikçe yük toplar yükler azami derecede toplandığında hasar yerse o bir yasuo kalkan kazanır.

Steel_Tempest.png

Mr_Obliviate · 16 Ağu 2017 (10:57)

Steel_Tempest.png

“>
Q – yasuo kılıcını düz bir şekilde gösterilen yere vurur vurduğu yer hasar alır ve yasuo 1 Q Yükü kazanır. Yükler 3 tane olduğunda yasuonun etrafında rüzgarlar eser ve diğer Q su diğeri gibi olmaz. Eğer q ları arasında çok fazla beklerse Q yükleri iptal olur.

3Q – yasuo Kılıcıyla vurmak yerine kılıcıyla bir rüzgar çıkartır. Rüzgar düz bir çizgide uzunca ilerler.Rüzgara değen rakipler havaya uçar. (Patlamazlar havaya uçarlar sadece yanlış anlamayın :D)

W – yasuo Rüzgardan bir duvar açar. Hiçbir uzak vuruş skili yada düz vuruşu bu duvardan geçemez. Zaten bu yüzden duvarın bekleme süresi yaklaşık 20 saniyedir.

E – yasuo bir hede doğru atılır. Eğer hedefe çok yakınsa içinden geçer. Eğer hedefe biraz uzaksa Ona doğru atılır, yaklaşır ve içinde durur.

R – Her şampiyon gibi yasuonunda ultisi vardır. 6. Seviyede açılan bu özellik Havaya uçan rakipleri 1 saniye daha havada tutarak onlara hasar verir. Eğer ulti atıcağınız kişiye sırtınız dönükse Ulti atamazsınız. Ulti attıktan sonra yasuo yüksek değerlerde zırh delme kazanır yani ulti attıktan sonra adama saldırabilmelisiniz. örneğin kuleye yakın bir bölgede ulti atmak düşük seviyelerde tehlikelidir.yasuo NASIL OYNANIR ? TEKNIKLERI NELERDIR ?

yasuo kırılgan bir karakterdir. Eğer ona çok güvenip 2-3 kişi arasına girerseniz yanarsınız yalnız iyi bir can çalma
ve Kritik ihtimaliniz varsa 3 Kişiyi full canla alırsınız (tabii oynarken kanter içinde kalırsınız ayrı mesele) yasuonun Özelliği oyunun 10. dakikalarında bile %100 Kritik olma şansı var olmasıdır.Hayalet Dansçı ve %20 Kritik veren bir item almalısınız Bu 2 item sizin Q nuzu ve düz vuruşlarını Yüksek oranda yükseltir bu 2 sini aldıktan sonra Vampiri ağsa almalısınız ki can yenileyebilesiniz böylece koridorda uzun süre kalabilir ve 1 vs 1 savaşlarda Rahatlıkla kazanabilirsiniz.

önce Q mu E mi açmalıyım?” Karşınızdaki karaktere bağlı olarak Skill açmalısınız. örneğin karşınızdaki Ahriyse E açmalısınız çünkü ahrinin çoğu skili yetenek skilidir ve ahri uzaktan vuran bir karakterdir. Yani E açarak hem skillerini dodgeleyeceksiniz (Engelleyeceksiniz) hemde bi anda yanına yaklaşıp hasar vericeksiniz. Eğer karşınızdaki yasuo ise Q açmalısınız çünkü yasuoya yaklaşırsanız hasar alırsınız.

Düşük seviyelerde Q atarken hem minyona hemde Şampiyona tutturmaya çalışın bunu becerirseniz Koridorda çok rahat ediceksiniz inanın. En iyi yeteneklerden biride yasuonun E si ile duvardan geçme mekaniğidir. Bu tekniğin anlatımı oldukça zordur internette bolca video için orada taklımayacağım. Iyice ustalaştıktan sonra E Q Sıçra R kombosunu kullanabilirsiniz internette “E Q FLASH” kombosu olarak geçer bununda anlatımı bi hayli zor yani zor değil ancak yaparken sıkıntı yaşayabilirsiniz. İzlemek en iyisi.

yasuoda hangi skilli güçlendirmeliyim ilk olarak?” ilk olarak hangi skilli açtınız ? yada hangi skilli açmalıydınızsa o skilli güçlendirmelisiniz örneğin ahriyle savaşırken E güçlendirin.

Yasuo nasıl oynanır taktikler nelerdir? Güncel Rehber
Yasuo nasıl oynanır taktikler nelerdir? Güncel Rehber
Our Score
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]