Metin2 Bedensel Savaşçı Efsunları

tarafından
90
Metin2 Bedensel Savaşçı Efsunları

Metin2 Bedensel Savaşçı Efsunları

 

Savaşçı karakteriniz için en ideal efsun özellikleri ve ideal item seçimlerini bu başlık altında detaylı bir şekilde anlatacağız. Metin2 Bedensel Savaşçı Efsunlarının nasıl olması gerektiğini bu yazımızda öğrenebilirsiniz.

metin2-bedensel-savasci-efsunlari

metin2-bedensel-savasci-efsunlari

Silah Seçimi

Bedensel savaşçı karakterler kendilerine en yüksek saldırı hasarı verecek olan silahı seçmelidir. Bedensel savaşçı karakterler seri saldırı hızına sahip olduğu için kılıç seçmekte kesinlikle fayda olacaktır. Böylelikle dövüş esnasında düz vuruş hızı ve vuruş hasarları sayesinde kazanmanız daha yüksek ihtimalde olacaktır. Ortalaması yüksek veya dönüşüm sayesinde iki kez yarı insanlara karşı güç özelliği getirilmiş silahlar en ideal seçim olacaktır.

 

Silah Efsunu

Uygun imkanlara sahipseniz, 1-1 efsun dizilimi yapmanız en idealidir. 1-1 efsun dizilimi oldukça zaman almakta fakat sonucunda güçlü bir karaktere sahip olabilirsiniz. Bunun yanı sıra toplu savaşlar içinde Genel-Lonca Savaşı efsunu adı verilen yöntemi uygulamakta da fayda var.

 

Genel/Lonca Savaşı Efsunu: Güç, Delici Vuruş Şansı, Kritik Vuruş Şansı ve Yarı İnsanlara Karşı Güç dört temel efsunumuzdur. Beşinci efsun olarak oynayış tarzınıza bağlı değişkenlik göstermektedir. Zehirleme, Sersemletme, Büyü Hızı, Çeviklik herhangi birini kullanabilirsiniz. Düz vuruş ağırlıklı oynamayı seviyorsanız sersemletme şiddetle tavsiyemizdir. Silah taşları ise; Savaşçıdan Koruyan, Suradan Koruyan, Ninjadan Koruyan olacaktır.

VS Efsunu: Bu dizilimde Genel/Lonca Savaşı Efsunundaki gibi dizilim yaparak, sadece karakterlere karşı taş kullanacağız. Ana taşlar, Kavrama Taşı ve Öldürücü Darbe Taşı’dır. Bunlar haricinde yapacağımız 4 silah için o karakterlere karşı taş kullanacağız.

 

Zırh Seçimi

Zırh seçiminde arayacağımız en önemli etken, büyü savunmasıdır. Bu genellikle +70 üstü zırhlardan kullanılmakta olduğu için karışıklık olmayacaktır. Metin2 Bedensel Savaşçı Efsunları için zırh efsunlarına geçelim.

 

Zırh Efsunu

İsteğe bağlı olarak yine 1-1 şeklinde dört farklı zırh dizilebilir. Lonca savaşları için de dizilim yaparsak toplam beş zırh efsunlamamız gerekecektir.

 

Genel/Lonca Savaşı Efsunu: Maksimum HP, Çift El Savunması, Kılıç Savunması, Bıçak Savunması ve Oka Karşı Dayanıklılık. Zırhta kullanmamız gereken taşlar; Savunma Taşı, Yaşam Taşı, Korunma Taşı. Yaşam taşını isterseniz Kurnazlık Taşı ile değiştirebilirsiniz.

VS Efsunu: Bu dizilimde karakterlere karşı efsun dizmemiz gerekmektedir.

Savaşçılara Karşı Efsun: Maksimum HP, Çift El Savunması, Kılıç Savunması, Hasar HP’den Emilecek, Vücut Darbelerini Yansıtma.

Savaşçılara Karşı Taş: Savunma, korunma, yaşam veya hız taşı.

 

Ninjalara Karşı Efsun: Maksimum HP, Oka Karşı Dayanıklılık, Bıçak Savunması, Hasar HP’den Emilecek, Vücut Darbelerini Yansıtma.

Ninjalara Karşı Taş: Savunma, korunma, yaşam veya kurnazlık taşı.

 

Suralara Karşı Efsun: Maksimum HP, Büyü Hızı, Kılıç Savunması, Hasar HP’den Emilecek, Vücut Darbelerini Yansıtma.

Suralara Karşı Taş: Savunma, korunma, yaşam veya hız taşı.

 

Şamanlara Karşı Efsun: Maksimum HP, Yelpaze Savunması, Çan Savumması, Hasar HP’den Emilecek, Vücut Darbelerini Yansıtma.

Şamanlara Karşı Taş: Savunma, korunma ve yaşam taşı.

 

Kask Seçimi

Metin2 Bedensel Savaşçı Efsunlarında kask seçimi en yüksek savunma değeri taşıyan olmalıdır. Yer aldığınız oyunlarda daha farklı özel kasklar olabilir. Eğer özel kasklar yoksa, +41 Hayalet Maske Kaskı’nı kullanmanız tavsiye edilir.

 

Kask Efsunu

Metin2 Bedensel Savaşçı Efsunları kask için sabittir. 1-1 VS için dizilim gerektirmez.

 

Genel Kask Efsunu: Yarı İnsanlara Karşı Güç, Zehirleme Değişimi, Büyüye Karşı Dayanıklılık, HP Üretimi, Saldırı Hızı.

 

Kalkan Seçimi

Kalkan seçimimiz 61 Level kalkanlarından yana olacaktır. Dört karakter için 61 Level kalkanları bulunmaktadır, rakibinizin karakter sınıfına göre seçmelisiniz.

 

Kalkan Efsunu

Kalkan efsunu sabittir, sadece Şamanlara karşı Vücut darbelerini yansıtma yerine Çeviklik getirilmelidir.  Sersemlik Bağışıklılığı, Güç, Yarı İnsanlara Karşı Güç, Bedensel Atakların Bloklanması, Vücut Darbelerinin Yansıtılması (Şaman için bu Çeviklik olmalıdır.)

 

Küpe Seçimi

Savaşçılar için ideal küpe seçimi Abanoz Küpedir. Hem Maksimum HP hem de Güç vermektedir.

 

Küpe Efsunu

Kask gibi küpe efsunu da sabittir. Herhangi bir 1-1 dizilim söz konusu değildir. Yarı İnsanlara Karşı Güç, Çift El Savunması, Kılıç Savunması, Bıçak Savunması ve Oka Karşı Dayanıklılık.

 

Bilezik Seçimi

Kritik ve saldırı hızı ihtiyacımızı karşılayan Cennetin Gözü Bileziği kullanacağız.

 

Bilezik Efsunu

Bilezik efsunu sabittir. Maksimum HP, Delici Vuruş Şansı, Yarı İnsanlara Karşı Güç, Büyüye Karşı Dayanıklılık, Hasar HP’den Emilecek.

 

Kolye Seçimi

Delici vuruş oranı +9’da %20 olan Cennetin Gözü Kolye seçimimiz olacaktır.

Kolye Efsunu

Kolye için 1-1 ve Genel/Lonca Savaşı Efsunu dizilimleri mümkündür.

 

Genel/Lonca Savaşı Efsunu: Maksimum HP, Çift El Savunması, Kılıç Savunması, Oka Karşı Dayanıklılık ve Bıçak Savunması.

Savaşçılara Karşı Efsun: Maksimum HP, Çift El Savunması, Kılıç Savunması, Sersemletme, Kritik Vuruş Şansı.

Suralara Karşı Efsun: Maksimum HP, Kritik Vuruş, HP Üretimi, Sersemletme, Kılıç Savunması.

Ninjalara Karşı Efsun: Maksimum HP, Oka Karşı Dayanıklılık, Bıçak Savunması, Sersemletme, Kritik Vuruş Şansı.

Şamanlara Karşı Efsun: Maksimum HP, Yelpaze Savunması, Çan Savunması, Sersemletme, Kritik Vuruş Şansı.

 

Ayakkabı Seçimi

Seçimimiz %10 Blok veren Anka Ayakkabı olacaktır.

 

Ayakkabı Efsunu

Ayakkabı için 1-1 ve Genel/Lonca Savaşı Efsun dizilimi yapabiliriz.

 

Genel/Lonca Savaşı Efsunu: Maksimum HP, Çift El Savunması, Kılıç Savunması, Oka Karşı Dayanıklılık, Bıçak Savunması.

Savaşçılara Karşı Efsun: Maksimum HP, Çift El Savunması, Kılıç Savunması, Sersemletme ve Kritik Vuruş Şansı.

Suralara Karşı Efsun: Maksimum HP, Kritik Vuruş Şansı, Kılıç Savunması, Sersemletme ve Saldırı Hızı.

Ninjalara Karşı Efsun: Maksimum HP, Oka Karşı Dayanıklılık, Bıçak Savunması, Sersemletme ve Saldırı Hızı.

Şamanlara Karşı Efsun: Maksimum HP, Yelpaze Savunması, Çan Savunması, Sersemletme ve Kritik Vuruş Şansı.

 

 

Metin2 Bedensel Savaşçı Efsunları tamamen deneme/yanılma yöntemleri ile düzenlenmiştir. Kullanabileceğiniz en ideal efsun dizilimlerini sizler için paylaştık. İyi oyunlar dileriz!

 

 

 

 

 

Bir önceki yazımız olan Metin2 Bedensel Savaşçı Statüleri başlıklı makalemizde bedensel savaçı, bedensel savaşçı ve bedensel savaşçı en sağlam statüleri hakkında bilgiler verilmektedir.